Facebook
Google+
Twitter
@kisvonattata tweetjei
Pinterest
Youtube
Blogger
Flickr

 

 
Cégbemutató
Tevékenységek
 
Kisvonatok működtetése
Kisvonatok gyártása és bérbeadása
Építőipari generál kivitelezés
Vendéglátás
Esterházy udvar
Megrendelés
 
Jegyrendelés
Asztalfoglalás
Vélemény
Elérhetőség


Evergreen Kft.

Kisvonat ügyintéző:
Rada Tünde
Tel.: 70/325-4179

Ügyvezető: Zink Ferenc
Telefon: 20/942-7934

www.evergreenkft.hu
E-mail: kisvonat@kisvonatok.hu

 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - WebBusiness


 

Kisvonatok gyártása és bérbeadása

Bővebb információért látogasson el a kisvonatok.hu oldalunkra is!

2004-től saját gyártmányú, "Piczinke" elnevezésű kisvonatokat működtetünk.
A mozdonyt 1,9 cm3, VW diesel motor hajtja, melynek emissziós értékei az európai normáknak megfelelnek.
A szerelvény gumikerekes, nyomkövető, ott ahol elmegy a mozdony, ott elfér az utolsó kocsi is. Tatán már saját gyártású vonatunk működik.
A saját gyártású kisvonataink bérbe vehetők hosszabb távra, ill. megvásárolhatók.

A kisvonat számos esemény kiemelkedő szállítóeszköze lehet!

Az impozáns megjelenésű kisvonataink nem csak a városok számára elérhetőek. Különböző rendezvényeken is pompásan megállják a helyüket. Széles körű felhasználhatóságuk sok örömteli pillanatot szerezhet használóinak és bérlőinek egyaránt.

Kisvonat bérlése:

Lehetőség van egy órára, de akár napokra is kibérelni pompás kisvonatainkat. Ha iskolai kirándulást szerveznek, de a tömegközlekedési eszközök zsúfoltsága nem teszi lehetővé a biztonságos közlekedést, a kisvonat szórakoztató és hasznos alternatíva.

Az esküvő helyszínről a lakodalomig történő szállításról általában a jegyes pár gondoskodik. Azonban sokan nem jönnek autóval, tömegközlekedéssel az út hosszú is lehet. A násznép fiatal és idősebb tagjai is élvezetesen utazhatnak, ha kisvonatot bérel számukra. Így mindenki időben, késés nélkül érkezhet meg az ünneplésre.

Ezen kívül kiválóan alkalmas a kisvonat különböző felvonulásokra, céges összejövetelekre egyaránt. Ha külföldi vendégeit szeretné elkápráztatni egy kényelmes városnézéssel, a kisvonat erre is remek lehetőséget kínál.

Béreljen kisvonatot ünnepségekre, kedvező árakon!Osztálykirándulás kisvonattal

Egy osztálykirándulás lebonyolítása mindig nehéz feladat a kísérő tanárok számára. Az ilyen alkalmakkor, a túrázáson, vetélkedőkön kívül a pedagógusok igyekeznek kulturális programokat is belecsempészni a tervekbe. Azonban a diákok általában nem rajonganak azért az ötletért, hogy órákon keresztül gyalogoljanak egy városban. Emellett szemmel tartani is nehéz a csapatot egy egész napos városnézés során.

Erre a problémára nyújt ideális megoldást a kisvonat bérlés! A kisvonattal történő városnézés kényelmes és mókás programlehetőség egy osztálykirándulás során. Ez a módszer igen hasznos a felügyelő tanárok számára, hiszen könnyedén szemmel tarthatják a csoportot, miközben minden látnivalót megtekinthetnek a városban. A kisvonattal való közlekedés a diákok számára is kedvez, hiszen ezzel a szállítóeszközzel gyorsabban végeznek a városnézéssel és több idő marad a számukra talán szórakoztatóbb programokra.

A kisvonattal való városnézés egyedülálló és felejthetetlen élményt biztosít a diákok és a pedagógusok számára is.

Ha Ön is szeretné megörvendeztetni osztályát, válassza a kisvonat bérlést és keressen fel minket!Meglátogatják távoli barátai, ismerősei az ünnepek környékén, de nincs ötlete, hogyan varázsolhatná különlegessé a városnézést?

Mi segítünk ebben!

Mi teremthetne barátságosabb hangulatot, mint kisvonaton utazni és közben vidáman nézelődni? Karácsonyi kivilágításban pompázva várja Önöket a kisvasút, hogy megadhassa szeretteinek az örömteli kikapcsolódást! Ha ennél nagyobb újdonságra vágyik, vagy már többször utazott kisvonaton, akkor most próbálja ki bérlését, hiszen mi bérbe adjuk Önnek!

A kisvasút élményekben gazdag szórakozást nyújt Önnek, családjának és barátainak!

Egy egész csoporttal, ismerőseivel használhatja ki a kivonat nyújtotta örömöket, együtt tekinthetik meg a város legszebb pontjait! Emellett kisgyermekek számára is remek meglepetés, hiszen felfedezhetik, mennyi csodát rejt környezetünk.

Talán eddig csak hétköznapi szemmel tekintett a látnivalókra, azonban a kisvasút által más szemszögből csodálhatja meg a várost!

Kisvasúttal nyugodtan lesz idejük a városnézésre, nincs rohanás, csak egy kis robogás!Kisvonat városi rendezvényeken

kisvonat Minden településen rendszeresen tartanak rendezvényeket ünnepek alkalmával, városnapokon, kisebb fesztivál jellegű rendezvényeket, vásárokat és számos egyéb alkalomból szerveznek hasonló eseményeket, melyeken minden korosztály a saját igényeinek megfelelően megtalálja a legjobb időtöltést.

Az ilyen városi eseményeken megannyi programmal várják a város lakóit, illetve az oda látogatókat, kirándulókat, és sokszor a külföldi vendégeket is, ennek megfelelően a város megtekintése és a programhelyszínek körbejárása nem egyszerű feladat, hiszen rengeteg a látnivaló. Egy kisvonat tökéletes megoldás lehet a látogatók szállítására, városnézéshez, és természetesen nagy örömet jelent a kisgyermekek számára, akik önfeledten élvezhetik a vonatozást.

Cégünk kedvező árakon kínál kisvonatokat bérlésre és eladásra is, cégek, önkormányzatok és más igazgatási szervek számára is, hogy szórakoztatóvá és kényelmessé varázsolhassák városi rendezvényeiket és hozzájárulhassanak minden egyedi igény kiszolgálásához, ezzel több vendéget és látogatót csalogatva oda.

További információkért érdeklődjön elérhetőségeinken!Kisvonat esküvőre

Kisvonat esküvőre Napjainkban az esküvőszervezés nem könnyű feladat, hiszen megannyi lehetőség közül választhatunk, amelyek minden igényt kielégítenek. Azonban az egyik legnagyobb kihívás az esküvők lebonyolítása alatt a násznép szállítása a szertartások helyszíne és a lakodalom helyszíne között. Erre a problémára kitűnő megoldást és akár extra programot is jelenthet a jeles nap menete során, a násznép kisvonattal történő szállítása a város pontjai között.

Igen egyedi és emlékezetes hangulatot teremthetünk esküvőnk napján, ha a násznép szállítását kisvonattal szervezzük meg. Számos helyen a mai napig őrzik azt a régi hagyományt, amikor az ifjú pár a teljes násznéppel végigsétál a városon a helyszínek között, azonban azok számára, akik szeretnék tartani ezt, de még is kényelmes körülmények között, a kisvonat remek lehetőség.

Foglaljon kisvonatot esküvője napjára! További információkért, valamint egyéni kéréseivel, igényeivel, keressen minket elérhetőségeinken és készséggel állunk rendelkezésére, hogy kényelmes és tökéletes legyen a nagy nap!

Kisvonat gyermeknapra

kisvonat gyermeknapra Minden évben van egy nap, amely a kicsiknek örömet és meglepetéseket tartogathat, ez pedig nem más, mint a gyermeknap. Ezen a napon minden a szórakozásról, a családokról és a különböző színes és együtt töltött programokról szól, hiszen a jó időnek köszönhetően számos szabadtéri és beltéri rendezvényre és időtöltésre nyílik lehetőség.

Gyermeknapon igen gyakoriak különböző városi, önkormányzati, céges és magán szabadtéri rendezvénysorozatok, ahol a szervezők színes programokkal és szórakozási lehetőségekkel várják a látogatókat nemtől és kortól függetlenül. Erre az alkalomra remek szórakozási lehetőséget kínál a kisvonat, amely a legkisebbek számára igazi élményt jelent, a nagyobbaknak pedig kitűnő pihenési, városnézési megoldást biztosít.

Amennyiben Ön is gyermeknapi rendezvényszervezés előtt áll, ajánljuk cégünk kisvonatbérlési szolgáltatását, amellyel mosolyt csalhat a látogatók és a vendégek arcára. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, tekintse meg weblapunkat, ahol részletes leírást talál tevékenységünkről és a kisvonatról, valamint egyéni árajánlatért és további információkért keressen minket elérhetőségeinken és kollégáink készséggel állnak rendelkezésére!

Kisvonat szabadtéri rendezvényekre

kisvonat szabadtéri rendezvényekre A jó idő beköszöntével számos rendezvény, fesztivál és egyéb esemény a szabadtérre koncentrálódik, hiszen mindenki szívesebben tölti a szabadidejét a friss levegőn és a napsütésben. A szabadtéri rendezvények számos előnnyel és programlehetőséggel rendelkeznek, melyeket egy belső, zárt helyiségben, térben vagy rendezvényhelyszínen helyhiány és egyéb adottságok hiánya miatt nem lehetséges megoldani, ez által az érdeklődők és a szórakozni vágyók is nagy örömmel fogadják az új lehetőségeket.

A szabadtéri rendezvények remek alkalmat biztosítanak a kisvonatok által kínált programlehetőségekre, melyeket kortól és nemtől függetlenül széles réteg nagy örömére lehet biztosítani:

 • Városnézés: A helyiek és az idelátogatók (gyakran külföldi vendégek) számára remek program lehetőséget biztosít a kisvonat.
 • Gyermekprogramok: A legkisebbektől a nagyobbakig minden gyermekkorosztály szórakoztatónak és remek élménylehetőségnek tartja a kisvonatozást.
 • Helyi kirándulás: Igazi élmény mindenki számára a kirándulást összekötni ezzel az egyedi járművel.

Béreljen kisvonatot szabadtéri rendezvényére és szerezzen egyedi élményt mindenki számára! Bővebb tájékoztatásért forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!

Fesztiválok kisvonattal

kisvonat fesztiválra A nyári fesztiválok nagy része vidéken, nagyobb városokban kerül megrendezésre. Az ide látogatók szívesen tekintik meg a város nevezetességeit, főleg akkor, ha külföldi vendégekről van szó, akik még nem jártak korábban Magyarországon. Erre a célra a legmegfelelőbb utazási eszköz a kisvonat, amely szórakoztatóvá teszi a városnézés pillanatait.

A kisvonat az iskolás éveket idézi fel bennünk, amikor az osztálykirándulások során ezzel közlekedtünk egy-egy városban. Egy fesztivál látogatói számára remek lehetőséget jelent a kisvonat használata, főként akkor, ha a fesztivál területe messzebb helyezkedik a fő látnivalóktól. A vendégek gyakran nem szívesen sétálnának el például a város főterére, de a kisvonattal szívesen elmennek, így ez fellendítheti a város számára a forgalmat a fesztivál idejére.

Ha Ön is részt vesz az idei fesztiválok szervezésében, rendeljen kisvonatot városnézés céljából a vendégeknek! Forduljon hozzánk a kisvonat bérlésének részletei miatt, kérdezzen bátran!

Szórakozás és művelődés egy helyen

kisvonat tanulmányi kirándulásra Nincs ötlete, mivel dobhatná fel a tanulmányi kirándulást? Béreljen kisvonatot az osztály vagy akár az egész iskola számára!

A városnéző kisvonatok titka, hogy egészen biztosan elnyerik a kicsik és nagyobbak tetszését is, hiszen nemcsak mókás egy ilyen kis járművel utazni, de még a gyaloglás fáradtságát sem kell elviselni.

Idézze meg a régi táborozások és a kiscserkész találkozók hangulatát és ismertesse meg a mai gyerekeket is a régi idők szépségével! Adjon egy kis ízelítőt saját gyermekkora élményeiből és vigye el az egész iskolát egy kisvasutas utazásra. Kössék össze a kellemest a hasznossal és nézzék meg Eger, Győr vagy Tata nevezetességeit városnéző kisvasúton!

A kisvasút a tanároknak is nosztalgikus élmény, ezenkívül további előnyei közé tartozik, hogy egész évben igénybe vehető táborozások, osztálykirándulások alkalmával is.

Keressen minket bizalommal és tegye még érdekesebbé a tanulmányi kirándulást városnéző kisvasúttal! Kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal!

Kisvonatbérlés Mikulás ünnepségekre

kisvonatbérlés Mikulás ünnepségekre Az év utolsó negyede számos ünneppel zárul, melyeket elsősorban a gyermekek várnak egész évben, legyen szó a karácsonyról vagy a Mikulásról. A számtalan ünnepség és rendezvény Mikulás napon kicsiknek és nagyoknak egyaránt remek szórakozást kínál, így a kisgyermekes családok számára szinte kihagyhatatlan a Mikulás ünnepség.

A Mikulás ünnepségek számtalan programlehetőséget kínálhatnak az érdeklődőknek, melyek között a kisvonatozás igazán élmény dús esemény lehet különféle rendezvényeken:

 • Önkormányzati, városi, kerületi Mikulás ünnepségek
 • Bölcsődei, óvodai és iskolai Mikulás ünnepségek
 • Céges Mikulás ünnepségek
 • Egyéb rendezvények

Cégünk sok éves tapasztalattal a háta mögött kínál kisvonatokat különféle rendezvényekre, melyek közül a Mikulás napi rendezvények kiemelt helyen szerepelnek, hiszen az ünnep lényege, hogy őszinte mosolyt csaljunk a gyermekek arcára szórakoztató és élmény teli programokkal.

Béreljen kisvonatot Mikulás ünnepségre igényei szerint és tekintse meg weboldalunk bővebb információit szolgáltatásainkkal kapcsolatban, valamint keressen minket bizalommal elérhetőségeinken és mindenben készséggel állunk rendelkezésére!

Kisvonatbérlés az év végi ünnepségekre

Kisvonatbérlés az év végi ünnepségekre Az év végi ünnepkör igen esemény dús és élményekkel teli időszak, amely számtalan rendezvénnyel és szórakoztató eseménnyel jár, kiemelten a fiatalabb korosztályok számára.

A különféle kisebb-nagyobb gyermekeknek szóló év végi ünnepi rendezvények szervezése igen összetett és bonyolult folyamatok összessége, hiszen a programok és kikapcsolódási lehetőségek kiválasztása során számos szempontot érdemes figyelembe venni.

Az év végi ünnepségek egyik kiváló szórakozási lehetősége a kisvonat bérlése, amely kicsiknek és a felnőtteknek egyaránt élményt jelent.

 • Év végi, karácsonyi, szilveszteri céges rendezvények
 • Év végi önkormányzati, városi és egyéb rendezvények
 • Szolgáltatók, alapítványok és egyéb szervezetek által szervezett év végi rendezvények
 • Tanintézmények rendezvényei
 • Egyéb lehetőségek

Kisvonatbérléssel és szolgáltatásainkkal kapcsolatos bővebb információkért keressen minket bizalommal elérhetőségeinken és mindenben készséggel állunk rendelkezésére!Zöldebben a kisvonatokkal is!

Zöldebben a kisvonatokkal is Saját gyártású kisvonatainkba a lehető legideálisabb motort szereljük be, így Piczinke névre keresztelt mozdonyaink 1,9 cm3 VW dízelmotorral működnek. Hogy mit érdemes erről tudnunk?

Sokan nem is tudják, hogy a dízelmotor számos olyan pozitív tulajdonsággal rendelkezik, melyet a benzines motorok nem tudnak felmutatni. Ezek közül néhányat mi is összegyűjtöttünk:

 • A dízelmotor élettartama sokkal hosszabb, mint a benzineseké
 • Nagyobb nyomatéka miatt jobban gyorsul
 • Sokkal ideálisabb nagy teher vontatására
 • Üzemanyag hatékony, tehát ugyanannyi üzemanyaggal nagyobb távolságot tudunk megtenni, mint egy benzines motorral működő járművel
 • Értékállóbb, mint benzines társai
 • Bioüzemanyaggal is nagyszerűen működik

Ezen tulajdonságok miatt városnéző kisvonataink megbízhatóak, hosszú életűek és sokkal környezet- és pénztárcakímélőbbek, ezért hosszútávon bőven megérik a befektetést. Amennyiben szeretné vállalkozását zöldebbé tenni, választhatja a fent említett biodízelt, mellyel nem csak a környezetet óvhatja, de környezettudatosabb vállalkozás képét adhatja ügyfeleinknek.

Amennyiben városnéző kisvonataink felkeltették érdeklődését, keressen bennünket elérhetőségeinket, és kérje ajánlatunkat még ma!Kisvonat a leánybúcsúra

Kisvonat a leánybúcsúra Minden kislány az esküvőjéről ábrándozik, a nagylányok pedig a lánybúcsúról! Amikor eljön a várva várt lánykérés, és elkezdjük szervezni az esküvőt, szeretnénk, ha a lánybúcsú, mint a férjhez menés hagyományának eddig kevésbé divatos része hangulatosra, és eredetire sikeredne.

A különböző búcsúztató események régóta az esküvő részét képezik, de eddig leginkább a férfiak körében volt elterjedt, legénybúcsú formájában. Ez az utolsó egyedülállóként eltöltött éjszaka, mielőtt a két fél hivatalosan összekötné az életét, ezért kaphatott kiemelt szerepet.

A leánybúcsút általában a koszorúslányok szervezik, a menyasszony előtt szigorúan titokban tartva a részleteket. Ilyenkor mindenki felejthetetlen élményt szeretne szervezni az arának, egy olyan estét, ami olyan egyedi, hogy örökké emlékezetébe idézi az alkalmat. Ehhez járul hozzá a kisvonat, mely feltűnő, érdekes és mulatságos szórakozást nyújt. Körbevonatozni az ismerős helyeket, hogy mindenki láthassa, hamarosan esküvő lesz a városban.

A kisvonat egy órára, de akár napokra is kibérelhető. Kisvonattal biztosan felejthetetlen lesz az az utolsó szingli éjszaka. Keressen fel minket, ha meghoztuk a kedvét!Különleges szülinap kisvonattal

Különleges szülinap kisvonattal A születésnap minden gyermek számára fontos esemény, főképp az ajándékok és a kitüntetett figyelem miatt. A legjobb társaságban ünnepelni a családdal és a barátokkal. Természetesen a szülőknek is fontos, hogy a gyermek születésnapját felejthetetlenné tegyék. Pedig nincsenek könnyű helyzetben.

Amikor megfogalmazódik az ötlet, hogy egy szülinapi zsúrt szervezzünk, arra törekszünk, hogy minél különlegesebbet, egyedibbet nyújtsunk. Olyan programot és élményeket szerezzünk, amit sokáig emleget majd gyermekünk, és a vendégeink. Ha igazán különlegessé akarjuk tenni a szülinapot, akkor béreljünk kisvonatot, és a siker nem marad el.

Szinre minden kisgyermek élvezi a kirándulást, és a vonatozást. Tehetünk velük egy jó nagy körutazást a kevésbé ismert részein a városnak, felfedező, és szórakoztató jelleggel, és garantáltan ki sem akarnak majd szállni a városnéző kisvonatból. A vonatozás az egyik legjobb közösségi program, hiszen mindannyian együtt élvezhetik az izgalmakat, és megoszthatják, elmesélhetik élményeiket.

Tegye Ön is felejthetetlenné gyermeke születésnapját, okozzon hatalmas örömet, és béreljen tőlünk kisvonatot, garantáltan a legjobb program lesz majd a gyerekzsúron!Emlékezetes családi program kisvonattal!

családi program kisvonattal Közeledik a nyár, de Önnek nincs ötlete, hogyan és mivel tegye izgalmasabbá a családi nyaralást? A kamaszokat nem érdekli semmi a mobiltelefonjukon kívül, a kisebbeket pedig nehéz lekötni hosszabb időre, mégis szeretné, ha együtt lenne a család és mindenki ugyanúgy élvezné a vakációt?

Mi most segítünk Önnek, hogy ez megvalósulhasson! Keressen fel minket bizalommal, és ossza meg velünk igényeit, hogy az egész család kisvonattal utazhasson a családi nyaralás során! Képzelje el, ahogy a fárasztó gyaloglás vagy a tömegközlekedés magas költségei és bonyolult összehangolása helyett csak kényelmesen vonatozgatnak és gondtalanul élvezhetik a közös programokat.

Kisvonattal több nagyvárosban is megismerhetik a látnivalókat, érdekes és szórakoztató módon! Ne hagyja ki ezt az élményt, és vigye el családját egy rendhagyó nyaralásra! A részletekről érdeklődjön megadott elérhetőségeink egyikén, munkatársaink készséggel segítenek Önnek, hogy az idei nyaralás minden családtagnak emlékezetes legyen!Tanulmányi kirándulás másképp!

kisvonatos városnézés Minden gyerek kíváncsian várja az osztálykirándulásokat, hiszen ez azt jelenti, hogy a tanórák helyett együtt lehetnek a barátaikkal, izgalmas programokon vehetnek részt és még a szülők sincsenek ott, hogy rájuk szóljanak.

Azonban a tanulmányi kirándulások esetében már nem ennyire lelkesek a gyerkőcök, hiszen számtalan kötelező programon kell részt venniük, végtelennek tűnő, unalmas magyarázatokat kell végighallgatniuk és csak az idő kis részében csinálhatják azt, amit szeretnének. Változtassa meg a gyerekek tanulmányi kirándulásokról kialakult lehangoló képét és csempésszen egy kis kalandot a közös kiruccanásba, mégpedig kisvonatok segítségével!

Keressen fel minket és béreljen a tanulmányi kirándulásra az egész osztály számára kisvonatot és vonatozzák körbe vidáman a kiszemelt várost, miközben mindenki pompásan szórakozik és a gyerekek játszva tanulják meg a történelmi tényeket, neveket és helyszíneket.

Béreljen kisvonatot a tanulmányi kirándulás alkalmával, és máris indulhat a mókás történelem óra! Bővebb tájékoztatásért keressen minket bizalommal!Legénybúcsúra készül? Béreljen kisvonatot!

kisvonatos városnézés Nem csak nők számára nyújt nagy élményt az esküvő, hasonló izgalmakkal várják ezt a jeles napot a férfiak is. Az esküvő napján szövetséget köt a házasulandó pár, ami egy elköteleződéssel is jár egymás felé, így a legtöbb házasulandó férfi az esküvő előtti napokban kiélvezi a még függetlenséggel együtt járó szórakozásokat - ez a legénybúcsú.

Legénybúcsú - milyen programot válasszunk? Számtalan lehetőség nyílik a legénybúcsú megtartására. Egyesek a külföldi kiruccanásra esküsznek, mások pedig maradnak belföldön, kihasználva az itteni lehetőségeket. Ilyenkor számtalan ötlet merül fel, a kisebb, egyszerű, szűk baráti társaságban tartott összejövetelektől kezdve egészen a hatalmas partikig.

Kisvonat - a legjobb megoldás!
Egy remek lehetőség a legénybúcsúra a kisvonat bérlése! A vonatozás és a városnézés közben nagyszerű hangulat alakulhat ki, és nincs is jobb, mint ünnepelni a barátainkkal a nagy nap előtt, mindezt poénokkal, váratlan meglepetésekkel és jó hangulattal fűszerezve.

Béreljen tőlünk kisvonatot, hogy felejthetetlen élményben legyen része Önnek és barátainak a legénybúcsún!

Hívjon minket elérhetőségeinken!Osztálytalálkozó másképp!

kisvonat bérlés Közeledik a soron következő osztálytalálkozó, de még nincs meg a pontos program a nagy eseményre? Az osztálytalálkozók szinte mindenki életében kiemelkedő fontossággal bírnak, hiszen a rég nem látott, messzire vetődött osztálytársakat, kedves ismerősöket, jó barátokat sokan csak ilyenkor látják viszont.

Ezúttal legyen kicsit a szokványostól eltérő a közös találkozás, felejtsék el a hagyományos vacsoraprogramot, és válasszanak valami különleges és vidám közös tevékenységet helyette! Ilyen alternatíva lehet a kisvonat bérlés. Kisvonatozás közben az egész volt osztály eltölthet együtt egy eseménydús estét vagy akár egy egész napot, miközben várost néznek, beszélgetnek, jól érzik magukat, és ha úgy tartja kedvük, megállnak valahol ebédelni, de akár mozgó piknik is kerekedhet a kirándulásból.

Hová érdemes ellátogatni, ahol kisvonatainkat ki tudják bérelni? Szervezzék a nagy találkozót Tatára, Győrbe vagy akár Egerbe, és elevenítsék fel a közös szép emlékeket kisvonataink egyikén! A részletekről érdeklődjenek megadott elérhetőségeinken!Miért a kisvonat a legjobb választás?

kisvonat bérlés Gondolt már arra, hogy bebarangolja Győrt, felfedezi Eger óvárosát vagy megismerkedik Tata szépségeivel valamilyen különleges módon? Felejtse el a fárasztó gyaloglást vagy a zsúfolt tömegközlekedést, és használja ki ezt a fantasztikus, vidám és szórakoztató lehetőséget!

Miért dönt jól, ha kisvonatra száll? A kisvonatozás már önmagában is élmény családi kirándulásra, emlékezetes közösségi programokra, romantikus kiruccanásokra: bármilyen alkalommal megállja a helyét, amikor különleges élményekre szomjaznak a részvevők. A kisvonattal alkalma nyílik kényelmes tempóban megtekinteni az adott várost és annak látnivalóit, természeti kincseit is, nem kell a résztvevők tempójához igazodni sem, hiszen mindenki együtt utazik. A közös utazás során különleges közösségi élményhez jutnak a résztvevők, így ideális csapatépítőkre, lánybúcsúkra, akár céges rendezvényekre is.

Kiváló stressz oldó kikapcsolódás, és emlékezetes élmény mindenkinek. Meggyőztük? Keressen minket bizalommal, és béreljen kisvonatot bármilyen alkalomra!Egy exkluzív kirándulás

kisvonat bérlés Különleges programot szeretne tervezni egy jeles eseményre, de nem tudja, mi lenne a legmegfelelőbb választás? A kisvonatozás első hallásra gyermekprogramnak tűnik, azonban ennél sokkal több lehetőséget rejt magában. A kisvonat exkluzív, mobil helyszínévé válhat különböző céges eseményeknek, családi összejöveteleknek, vállalati csapatépítőknek vagy egyszerű, de személyre szabott városnézéseknek is.

Szolgáltatásunk egyedisége abban áll, hogy külön kérésre kisvonataink a megszokottól eltérő, egyedi útvonalon is közlekednek. Megszeretné nézni Vác nevezetességeit, de szívesen kihagyná azokat, amelyeket már látott? Egerben csak a borospincék érdeklik? Tatán vagy Székesfehérváron ünnepelne, de kipróbálna valami újat, valami hagyományostól eltérőt?

Várjuk azon vendégeink jelentkezését, akik hasonlón gondolkodnak, de még nem találták meg terveik megvalósításához a megfelelő partnert. Béreljen városnéző kisvonatot, és tekintse meg a kiválasztott várost tetszés szerinti útvonalon! Válassza exkluzív szolgáltatásunkat!Különleges kirándulás a karácsonyi fényekkel díszített városban

városnézőkisvonatok Ugye Ön sem tud betelni az adventi időszakban benépesedett terekkel, a mézeskalács, sült gesztenye és forralt bor mámorító illatával, a hangulatos kivilágításokkal és a kedves csengőszókkal? Ha idén valami különlegesre vágyik a városnézés során, íme, az ajánlatunk. Tekintse meg a karácsonyi köntösbe bújtatott várost más szemszögből, bérelhető kisvonattal!

A városnézőkisvonatok önmagukban is felejthetetlen hangulatot és élményt nyújtanak, de az adventi időszak csodáival kiegészülve biztosan örök emlékként marad meg a program. Járja körbe a várost, élvezze a karácsonyi fényeket barátai vagy szerettei társaságában, vásároljanak, szürcsöljenek forró teát vagy forralt bort és adják át magukat egy emlékezetes élménynek. Tegye ezt az évet még különlegesebbé városnézőkisvonattal, és szervezzen gyermekeinek emlékezetes programot!

Kisvonatbérlésével kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal, készséggel állunk rendelkezésére! Alakítsa a városi túrát különlegessé!Havas élmények kisvonattal!

kisvonatból A tél nem csupán fogvacogtató hideget és csúszós utakat tartogat, de emellett számtalan szórakoztató szabadtéri programot is. Ahelyett, hogy a fűtött szobában ücsörögnénk a hűvösebb időben, érdemes felfedezni a tél mókásabb oldalát is és kimerészkedni a szabadba.

A jégkorcsolyázás és a szánkózás mellett a kisvonatozás is lehet egy ilyen alternatíva.

A kisvonatbérlés télen is kiváló szórakozást tartogat, nem csupán azért, mert újszerű élmény egy kisvonatból megnézni egy város látnivalóit, de azért is, mert közben nem kell a hidegben gyalogolni. Ilyenkor a hóesés is szépséges látvány, nem pedig bosszantó időjárási tényező. Képzelje el, mennyivel kellemesebb egy meleg takaró alatt ücsörögve, forró teát szorongatva megvitatni a látnivalókat, mint a hóban bukdácsolva, elgémberedett ujjakkal menetelni és közben azt kívánni, bárcsak már a végére érnének a túrának.

Családi események, céges rendezvények, turista programok különleges lehetősége lehet a kisvonatbérlés télen is! Vegye fel velünk a kapcsolatot és szervezzen hangulatos, téli városnézést kisvonattal!A csapatépítés új dimenziója! Béreljen kisvonatot!

csapatépítés Minden csapat számára fontos az összhang, legyen szó munkahelyről, osztályról vagy sportegyesületről. A legkiválóbb programok, melyek összekovácsolhatnak sok embert, ha a megszokott, stresszes környezetből kiszakadva, csapatépítő kirándulásra indulunk. Ez a túra lehet egy séta a természetben, városnézés, közös vásárlás, feladatok megoldása vagy bármi, ami érdekli a résztvevőket.

Hogy az utazás minél kényelmesebb és szórakoztatóbb legyen - főként az egyik helyszínről a másikra menet közben - érdemes valami egyedi szállítóeszközt választani. A bérelhető kisvonatok előnye, hogy utazás közben is együtt lehet a csapat, csodálhatja az aktuális látnivalókat és komfortosan juthatunk el vele bárhová. A kisvonatok emellett roppant egyedülállóak, így biztosan minden figyelem a csapatra szegeződik majd!

Ha Ön is szeretne csapatépítő programot szervezni, és a megfelelő szállítóeszközt keresi hozzá, válassza a városnéző kisvonatokat! Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!Évforduló a kisvonaton!

kisvonat Ahogyan múlnak az évek, úgy válik egy párkapcsolat egyre meghittebbé, stabilabbá. A házastársak már úgy ismerik a másikat, mint önmagukat, ezért valljuk be, már egyre nehezebb meglepni a másikat.

A meglepetés ereje, a megszokott rutin elhagyása azonban pozitív hatást gyakorol egy hosszú idő óta működő kapcsolatra is. Szeretne Ön is kimozdulni a komfortzónájából és új színt vinni a hétköznapokba? Tökéletes megoldást kínál a kisvonatos városnézés!

Közeledik a házassági évforduló? Idén tervezzen valami egészen mást és ünnepeljék meg közös életük újabb évét egy különleges, kisvonatos városnéző túra közben!

Amit kínálunk, az egy rendhagyó kirándulás olyan történelmi városok sokat látott utcáin, mint amilyen Győr, Eger vagy Tata. A kisvonatos városnézés során kényelmes környezetben, akár egyéni, alternatív útvonalakon járhatják be a várost, miközben végre kettesben lehetnek és egymásnak szentelhetik a figyelmüket.

Ha felkeltettük érdeklődését, keressen minket megadott elérhetőségeinken és érdeklődjön a kisvonatos városnézés részleteiről!Kisvonattal a tatai Öreg-tó körül

kisvonat Szeretné még kiélvezni a nyár utolsó pillanatait? Használja a ki a napfényes hétvégéket, és kiránduljon egy nagyot Tatára, a vizek városába! Mitől lesz ez a kirándulás más, mint a többi? Béreljen kisvonatot és vonatozza körbe a várost városnéző kisvonattal. Rokonokkal, barátokkal, akár kollégákkal szerezhet friss, és maradandó élményeket, ha minket választ!

A tatai Öreg-tónál nehéz romantikusabb úti célt találni. A vízi vár és a tó a város jelképe, kedvelt turista célpont, ahol a szélben fodrozódó víz, a parton hajladozó fák és a büszkén magasodó épület igazán páratlan panorámával örvendezteti meg az arra járókat. A kisvonatozás során körbejárhatjuk a XIV. században épült várat, amely magán viseli a barokk, a reneszánsz, a gótika és a romantika stílusjegyeit is. Az épületben megtekinthetjük a híres lovagtermet, és látogathatjuk az állandó kiállítás is. A vár felső szintjén berendezett kávézó teraszán megpihenhetünk, és egy csésze finom kávé kortyolgatása mellett gyönyörködhetünk az Öreg-tó látványában, mielőtt folytatnánk utunkat a kisvonattal.

Keressen minket, és foglaljon időpontot a városnéző kisvonatozáshoz!Miért jó döntés az esküvőre a kisvonat?

kisvonat Fontos Önnek, hogy a mai modern időkben is megtartsák a régi szokásokat? Esküvőjén is szeretné, ha ez így lenne? Mindemellett még jól is szeretne szórakozni? Akkor a kisvonat bérlés remek megoldást jelent Önnek!

Az esküvői menet igen régi hagyomány - míg régen gyalog tette meg az utat a násznép, addig ma ez már többnyire autóval történik, hiszen gyakran sokkal nagyobb távolságot kell megtenni, mint felmenőink idejében. Ha mégsem szeretné, hogy teljesen elveszítse lényegét az esküvői menet, akkor használja ki Ön is a kisvonatok adta lehetőséget!

Miért jár jól, ha az esküvőjén is igénybe veszi a kisvonatokat?

 • A kisvonattal lehetőség van arra, hogy a násznép együtt utazzon, nem pedig elszeparáltan egy-egy gépkocsiban.
 • Egy másik szemszögből láthatja a települést ahol él, ezzel is emlékezetesebbé téve a nagy napot.
 • Nem csak Önnek látványos az út, hanem mások is tudni fogják, hogy éppen az esküvőjére tart!

Keressen minket bizalommal Ön is, ha szeretné kihasználni a kisvonat bérlés lehetőségét!Osztálykirándulás felejthetetlen keretek között

Osztálykirándulás felejthetetlen keretek között Egy csoportban lévő emberek kapcsolatát a közös élmények minősége és aktivitása határozza meg. Legyen szó kisgyermekekről, serdülő fiatalokról, vagy a szárnyukat bontogató fiatal felnőttekről, egy osztálykirándulás mindenki számára pozitív hatással lehet.

Fontos azonban, hogy az osztálykirándulás egyszerre legyen informatív, újszerű, élvezetes és lebilincselő. Egy új hely megismerése közösen, komfortos körülmények között tökéletes megoldásnak bizonyulhat.

Hogyan fedezhető fel egy egész város egy nap leforgása alatt, komfortosan, anélkül, hogy a résztvevők elfáradnának vagy elunnák magukat? A városnéző kisvonat tökéletes megoldást kínálhat! A városnéző kisvonat előnye, hogy még a szűkebb utcákban is könnyedén közlekedhetünk a segítségével, látványosan járhatjuk be az egész várost, kellő információt gyűjtve, miközben a résztvevők is kényelmesen tölthetik el az osztálykirándulást társaikkal!

Ha Ön is szeretne egy felejthetetlen osztálykirándulást szervezni diákjai számára, forduljon hozzánk bizalommal!A szerelemvonatból nincs kiszállás!

A szerelemvonatból nincs kiszállás! Valentin napon igyekszik mindenki kedvese tudomására hozni, hogy mennyire fontos neki, mennyire szereti. Vannak, akik a klasszikus Valentin napi ajándékot és a szerelem jelképét a vörös rózsa csokrot ajándékozzák, csokoládét, vagy más apróságot. Vannak olyanok is, akiknek viszont az együtt töltött idő, a közösen szerzett élmények jelentik a legszebb ajándékot. Mi lehetne romantikusabb, mint együtt felfedezni egy ismeretlen környéket városnéző kisvonattal?

Forduljon hozzánk bizalommal, és döntsön a kisvonat bérlés mellett, szervezzen egy felejthetetlen, közös vonatozást a szerelem februári ünnepén! A kisvonatozás különleges élménye mellett még a Magyarországon meglátogatott helyek számát is gyarapítja, aki minket választ. Tata, Eger vagy Győr mind ideális helyszín arra, hogy az ember más szemszögből nézzen a városra, különleges útvonalon járja be a fent említett városok utcáit, megcsodálja épületeit, látványosságait.

Mindeközben a városnéző kisvonat egy romantikus Valentin napi randevú színhelyévé is válik, ahol egy meleg, puha takaró alatt összebújva, forró csokit kortyolgatva, egymás kezébe kapaszkodva tölthetik egymással időt a szerelmesek! Bátran keressen fel minket kisvonat bérlés kapcsán!Kisvonatos városnézés: egy hétvégényi kikapcsolódás!

Kisvonatos városnézés: egy hétvégényi kikapcsolódás! Mi a legjobb a tavaszban? Talán a felfelé szökő hőmérséklet, a verőfényes napsütés, a csiripelő madarak és a zöldellő természet? Igen, ez mind együtt véve csodálatos változás a zord és szürke tél után. Mindenkiből ugyanazt az érzést váltja ki: legszívesebben minél több időt töltene a természetben.

A szabadban eltöltött időnek többféle módja is létezik. Az egyik legszórakoztatóbb pedig nem más, mint a kisvonatos városnézés. Egy kisvonattal nekivágni a város látnivalóinak sokkal mókásabb és izgalmasabb, mint gyalog vagy a hagyományos közlekedési eszközökkel.

Gyűjtse össze a családot, barátokat, és tekintsék meg együtt Győr, Tatabánya vagy éppen Eger látványosságait, történelmi emlékhelyeit egy kisvonatos városnézés keretein belül! Elég egy élményekkel teli hétvége ahhoz, hogy mindenki feltöltődjön, pihenjen.

Miközben a kisvonat kényelmes tempóban bejárja a várost, Önök beszélgethetnek és élvezhetik a gyönyörű tavaszi időt. Keressen minket megadott elérhetőségeink valamelyikén, és lepje meg szeretteit kisvonatos városnézéssel!Kisvonatbérlés a legjobbaktól!

Kisvonatbérlés a legjobbaktól! A kisvonatbérlés kitűnő lehetőség osztálykirándulásra, esküvőre, vagy csak egy egyszerű családi kiránduláshoz is. Kisvonattal gyorsabban, mint gyalog, és fáradság nélkül ismerhetjük meg a várost, és természetesen ahol szeretnénk, ott nyugodtan elidőzhetünk. A kisvonatbérlés a legjobb megoldás, ha idősek, kisgyerekek, vagy nehezebben mozgók is vannak a csapatban, hiszen így mindenki ülve, kényelmesen láthat mindent, amit csak szeretne.

Ha a kisvonatbérlés mellett döntünk, akkor fontos, hogy megbízható céget válasszunk, ahol pontosan azt teljesítik, amit megígértek. Itt nem csak az időbeli pontosságot, hanem az egész szolgáltatás színvonalát és árát is figyelembe kell vennünk.

Cégünk híres a megbízhatóságáról és pontosságáról, ezért ha minket választ, csak jól járhat! Kisvonatbérléssel kapcsolatos bővebb tájékoztatásért, árajánlatunkért forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén! Városnéző kisvonatokkal várjuk Tatán, Egerben és Győrben is!

 

Kapcsolatfelvétel: Zink Ferenc
   
Tel.: 20/942-7934
  34/487-140
   
E-mail: kisvonat@t-online.hu

kisvonat gyártás

kisvonat gyártás

 

 Evergreen Kft. | Kisvonat ügyintéző: Rada Tünde Tel.: 70/325-4179 | Ügyvezető: Zink Ferenc Telefon: 20/942-7934 |

Varosnezo-kisvonat.lap.hu | Szeged.lap.hu | Eger.lap.hu