Facebook
Google+
Twitter
@kisvonattata tweetjei
Pinterest
Youtube
Blogger
Flickr

 

 
Cégbemutató
Tevékenységek
 
Kisvonatok működtetése
Kisvonatok gyártása és bérbeadása
Építőipari generál kivitelezés
Vendéglátás
Esterházy udvar
Megrendelés
 
Jegyrendelés
Asztalfoglalás
Vélemény
Elérhetőség


Evergreen Kft.

Kisvonat ügyintéző:
Rada Tünde
Tel.: 70/325-4179

Ügyvezető: Zink Ferenc
Telefon: 20/942-7934

www.evergreenkft.hu
E-mail: kisvonat@kisvonatok.hu

 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - WebBusiness


 

Kisvonatok működtetése

Képtár

Az Evergreen Kft. 1998 óta működtet városnéző kisvonatokat. A turistacsalogató vonatokkal a városba látogató belföldi és külföldi vendégek közelebbről ismerhetik meg a város szépségeit, nevezetességeit. Mivel a nagyvárosok és közvetlen környezetük megtekintése gyalogosan fáradtságos feladat, ezért társaságunk a városnézést kényelmesebbé teszi, és segíti a nagy távolságokat időben lerövidíteni.

Jelenleg 6 városban közlekednek kisvonataink: Egerben, Baján, Székesfehérváron, Győrött, Vácon és Tatán. Természetesen további nagyvárosokban is szeretnénk üzembe helyezni őket.


Tudjon meg többet a kisvonatok gyártásáról és bérbeadásáról!

Írja meg véleményét kisvonatainkról!


A kisvonatok max. 56 fő szállítására alkalmasak.

A tavaszi-őszi diákturizmus idején főleg megrendelésekre, a megrendelt program alapján közlekednek. A turizmuson túl bérbe is vehetők különböző célokra, mint pl.: esküvőkre, iskolai-, vállalati rendezvényekre, stb. Külföldi üzleti partnerek, vendégek részére kérhető idegenvezetés, igény szerint több nyelven is.

Áraink

Menetrend szerinti járaton minden városban Eger, Győr, Székesfehérvár, Pápa, Tata, Vác 1.500 Ft/fő
3 éves korig ingyen

Bérbeadás óradíja: nettó 70 ezer Ft / óra

Bérbeadás egész napra (maximum 8 óra): nettó 350 ezer Ft + az oda vissza út költsége

Kisvonat szezonban - áprilistól október végéig működik menetrendszerűen az időjárástól függően. Szezonon kívül (novembertől- március végéig) csak megrendelésre áll ki a kisvonat, minimum 1 óra bérlési költségen, létszámtól függetlenül.

Eger: minden nap 10-18h-ig, minden egész órakor
Győr: minden nap 10-17 h-ig, minden egész órakor
Székesfehérvár: minden nap 10-18 h-ig, minden egész órakor
Pápa: hétfőtől-péntekig 10-17 h-ig, hétvégén 10-18 h-ig, minden egész órakor
Tata: hétfőtől-péntekig 10-17 h-ig, hétvégén 10-18 h-ig, minden egész órakor
Vác: minden nap 10-17 h-ig, minden egész órakor

Jelentősebb események, melyeken jelen voltunk:

  • Győri Vásár
  • Hungexpo
  • Kaposvári Festők Hete
  • Makói Hagymafesztivál
  • Szent István Napok
Kapcsolatfelvétel:
   
Tel.:
  20/388-6241
  20/942-7934 Zink Ferenc
   
Tel/Fax: 34/487-140
   
E-mail: kisvonat@kisvonatok.hu


Ha kisvonatot szeretne rendelni, kérjük keressen minket elérhetőségeinken!Látogasson el osztályával Egerbe!

kisvonat Az évi osztálykirándulás célpontjának kiválasztása mindig dilemmát jelent a tanárok számára, hiszen annyi szép város van Magyarországon, amit érdemes látni. Nem könnyű a választás, és nem lehet a gyerekekre sem bízni, mert abból többnyire veszekedés van.

Eger azonban olyan hely, ahova minden osztályfőnök legalább egyszer elviszi az osztályát. Nem nehéz megválaszolni, miért ilyen népszerű célpont: izgalmas múltjával, történelmi emlékeivel, szép épületeivel és különleges hangulatával Eger hatalmas élmény. Fedezze fel ezt a gazdagságot osztályával kényelmesen, városnéző kisvonattal!

A gyerekek, főleg alsó tagozatban, érthető módon még hamar elfáradnak a városnézésben, és bizony nyűgössé válhatnak, ám az a tapasztalat, hogyha kisvonattal történik mindez, azt mindig élvezni szokták a kicsik, nagy kaland számukra.

Béreljen kisvonatot az osztálykirándulásra, és fedezzék fel Eger csodáit közösen! Felmerülő kérdéseivel keressen minket bátran megadott elérhetőségeinken!
Élményekben gazdag osztálykirándulás a "Vizek városában", Tatán!

kisvonat Annyi a remek lehetőség, hogy nem tud dönteni, hova vigye idén az osztályát kirándulni? Amennyiben sokszínűen szeretné beosztani az időt, kulturális programokkal, kisvonatos városnézéssel egybekötve, ne keresgéljen tovább: Tata nagyszerű választásnak bizonyulhat.

Ez a gyönyörű város Komárom-Esztergom megyében fekszik a Gerecse lábánál, Tatabánya megyeszékhelytől félórányira. A "Vizek városának" nevezik, melyet tiszta forrásaival, tavaival, patakjaival vívott ki magának. Tata igen gazdag múltra tekint vissza - leletek bizonyítják, hogy már az őskorban is lakott volt; Zsigmond király reneszánsz várat épített az Öreg-tó partján, melyet később Hunyadi Mátyás is használt. Barokkos arculata az Eszterházy család uralma idején alakult ki. Szépséges kis város, egyedülálló hangulattal.

Kisvonattal körbejárni a várost nagy élmény lehet a gyerekeknek, és rengeteg a programlehetőség akkor is, ha a városnézés véget ért, például biciklitúra a tó körül, hajókázás, a vár és az angolpark megtekintése, kirándulás a Fényes Tanösvényen, mely egy csónakkal, kötélhídon körbejárható turisztikai útvonal, és interaktív módon mutatja be a fürdő természeti kincseit.

Válassza Tatát, ha élményekben gazdag osztálykirándulást szeretne, és béreljen kisvonatot tőlünk a városnézéshez!
Kisvonat a nagyvárosban!

Szeretne egy körutazást tenni Székesfehérváron vagy Egerben, de nem tud kilométereket gyalogolni? Különleges alkalomra különleges szállítóeszközt kíván?

Ennél jobbat nem talál!

Egy kisvonattal való városnézés mindenkiben gyermekkori emlékeket idéz. Barátságos megjelenése mindenkiben érdeklődést kelt. A széles körben elterjedt városnéző buszokkal ellentétben, amelyek olykor-olykor túl gyorsan cikáznak a forgalomban, így nem jut elég idő az épületek, szobrok és egyéb látványosságok megtekintésére, a városnéző kisvonat esetében nem áll fenn ilyen probléma.

Mi lehetne ennél látványosabb? Kisvonattal utazni a városban nem csak kényelmes, de vonzza a tekinteteket is. Kevesen tudnak elsétálni mellette úgy, hogy ne vennék szemügyre vonzó kis kocsijait. Gyermekeknek külön öröm és élvezet az újdonság varázsa. Nem egy szokványos közlekedési eszköz, ami előnye és nem hátránya az ilyen járműveknek.

Ha még nem utazott kisvonattal, itt az ideje! Ne maradjon le élete egyik legnagyobb élményéről!
Minőségi kisvonatok gyártása, forgalmazása

kisvonatok gyártása A kisvonat egyre népszerűbb a városnézésre vágyó turisták körében, hiszen hangulatával páratlan hatást kelt a kirándulók számára. A kisvonatok nem csupán szállítóeszközként szolgálnak, hanem szórakoztató programot nyújtanak a csoportok számára. A kisvonatok az Európai Unió szabványainak megfelelően készülnek, így maximális biztonságot nyújtanak a városnézések, kirándulások során a csoportok számára.

A kisvonatok kocsijai követik a mozdony nyomvonalát, így a kanyarok megtételénél is biztonságot adnak, de egyben bárhol közlekedhetnek. A turistacsoportok programjaihoz rugalmasan alkalmazkodnak, akár a sétáló tömegek között is biztonsággal közlekednek. Saját gyártású kisvonataink 56 fő szállítására alkalmasak, így akár nagyobb iskolai csoportok szállítását is lehetővé teszik. A kisvonatok könnyedén mobilizálhatóak, környezetbarát kialakításuknak köszönhetően nem okoznak szennyeződéseket a légkörben.

Ha Ön is szeretne kisvonatot turistacsapatok részére, városnézésre, közös szórakozásra, keressen fel minket igényeivel! Kisvonatok gyártásával kapcsolatos kérdéseivel bátran forduljon hozzánk!
Győri osztálykirándulás gyerekeknek

kisvonat bérlés Számos látnivaló akad kis hazánkban, dicsőséges múltat felidéző történelmi emlékek és szemet gyönyörködtető tájak, melyeket érdemes látnia mindenkinek, még mielőtt külföldi utazásra adná a fejét. Országunk rengeteg olyan várossal büszkélkedhet, amit érdemes látni.

Ilyen többek között Győr is, amely a harmadik leggazdagabb város turisztikai látnivalók tekintetében.

Egy szervezett osztálykirándulás keretében a gyerekek játékos, mókás módon utazhatnak egy városnéző kisvonat segítségével. Ezzel az ötletes megoldással összefogó képet nyerhetnek a „sarokerkélyek városáról”, emellett olyan szórakoztató programokban vehetnek részt, mint a Vaskakas Bábszínház előadásai, kirándulás a Xantus János Állatkertben vagy élményfürdőzés a Rába Quelle Fürdőben.

A városnéző kisvonat már önmagában is élmény, melyet számos remek lehetőség színesít, így egy izgalmas, információ dús és garantáltan feledhetetlen kirándulásban lehet része a gyerekeknek.

Béreljen kisvonatot egy vagy több napra és fedezze fel Győr városának látnivalóit!
Mit érdemes megnézni Vácon?

kisvonat bérlés Vác városának történelme közel ezer éves múltra tekint vissza, melyből számos építészeti emlék maradt hátra, aminek köszönhetően izgalmas, hívogató turisztikai látványossággá nőtte ki magát.

A nézelődés élményét fokozva, és azt túllépve ajánljuk váci városnéző kisvonatainkat. Rövid idő alatt tekintheti meg Vác gyöngyszemeit, anélkül, hogy elfáradna a nap végére, továbbá érdekes történeteket és információkat tudhat meg a látnivalókról.

Megtekintheti a nemrégiben felújított főteret, melyet számos történelmileg jelentős barokk korban épült intézmény övez. Az országban egyedülállóan itt tekinthető meg a barokk diadalív is, melyet Migazzi püspök állítatott 1764-ben Mária Terézia látogatásának tiszteletére. Megcsodálhatja a váci püspökség első főtemplomának romjain a tatárjárás után újraépült székesegyházat, valamint a középkori város egyetlen ránk maradt emlékét, a Hegyes tornyot. Az építészeti remekek után kellemes kitérőt ígér a régi kompkikötő helyén létesített parti sétány.

Ha van egy szabad hétvégéje, a szép idő közeledtére való tekintettel tegyen egy kirándulást Vácra, és vegye igénybe városnéző kisvonatainkat!
Kisvonattal az egri hősök nyomában

városnéző kisvonat bérlés Szeretné osztályának felejthetetlenné tenni a kirándulást? Dobja fel a hangulatot városnéző kisvonatainkkal, és az eredmény nem marad el!

A városnéző kisvonat egy olyan lehetőséget kínál a városok megtekintésére, ami nem minden gyermeknek adatik meg. Egy vonattal haladni a látnivalók közt pontról-pontra, varázslatossá teheti az osztálykirándulást.

Természetesen a tanító célzatot sem kell félretenni, sőt! Egy ilyen osztálykiránduláson hallott és látott információk azok, amik a leginkább megmaradnak majd a gyerekek emlékezetében. A kisvonattal történő városnézés új élményként köti majd le őket, így jobban odafigyelhetnek majd arra, mit mesél a tanító Eger történelméről.

Az általunk ajánlott látványosságok közt ott van a Minaret, a Bazilika-Érseki Főszékesegyház, a Szépasszony-völgy, az Érsekkert, a Líceum - Specula Csillagvizsgáló és Főegyházmegyei Könyvtár és még sok-sok látnivaló, melyek közül közösen választhatják ki az uticélt.

Béreljen Ön is városnéző kisvonatot osztálya számára, és tegye felejthetetlenné a kirándulást!
Egy különleges hétvége Győrben!

városnéző kisvonat A külföldi országok, látványosságok sokunkat csábítanak, pedig itthon, kis hazánkban is akad rengeteg olyan látnivaló, program és esemény, melyekért érdemes belföldön maradni. Egy egyszerű hétvégén is kikapcsolódhatunk valamelyik nagyvárosban, például Győrben. A látványosságokban bővelkedő városban évente sok turista megfordul, de még mindig tud újat mutatni.

Kisvonattal Győrben!

A városnézés lehet vidám, egyszerű és kényelmes is. A fárasztó gyaloglás, a bonyolult tömegközlekedés és a praktikátlan autó helyett válasszon valami igazán érdekes újdonságot és járja be Győrt városnéző kisvonattal. Egy hétvégére ruccanjon le kedvesével, barátokkal vagy az egész családdal és vegye sorra a műemlékeket, múzeumokat, patinás utcácskákat vagy szobrokat. A híres Széchenyi-tér, a Győri Nemzeti Színház vagy Püspökvár mind felírható a listára semmit sem kell kihagynia, hiszen a kisvonat segítségével egy hétvégébe minden belefér.

Keressen minket bizalommal a részletekért a megadott elérhetőségeink valamelyikén és élje át Ön is a kisvonat felejthetetlen élményét!
Városnézés külföldi vendégekkel

városnéző kisvonat Magyarország sok külföldi turista számára vonzó úti cél, az országba látogató külföldiek száma évről-évre nő. Gyakran nyílik alkalmuk arra is, hogy üzleti partnerekként, vendégekként érkezzenek az országba, ilyenkor sokkal előnyösebb helyzetben vannak, hiszen helybéliek vezetésével ismerhetik meg a nevezetességeket, járhatják be a látnivalókat.

Mutassa meg Magyarországot!

Mutasson Ön is üzleti partnereinek, külföldről érkezett vendégeinek egy szelet autentikus Magyarországot. Vigye el Őket Bajára, Győrbe vagy éppen Egerbe és utazzanak városnéző kisvasúttal!

Keressen fel bizalommal és béreljen ki időben kisvasutat akár egész csoportok számára is. A városnéző kisvasút megfelelő kényelmet, gyorsaságot biztosít és különleges, nosztalgikus hangulatot a városnézéshez, így garantáltan felejthetetlen lesz a program, és még elfáradni sem kell, csak befogadni a sok élményt és látnivalót.

Vigye el vendégeit egy igazi élményt adó városnézésre! Részletekért és bővebb tájékoztatásért keressen megadott elérhetőségeinken!
Egy örökzöld élmény

városnéző kisvonat Legyen szó városnézésről, kirándulásról, különleges eseményekről, kicsikről vagy nagyokról mindenkinek új élményben lesz része egy örökzöld, mindig divatos kisvonatos program keretében.

Elindulni egy számunkra ismeretlen városba mindig sok előkészülettel jár. Ha fel is készülünk a látványosságokból, a nap végére már mindenki fáradt az egész napos túrázástól, pedig még mennyi program vár! A nevezetességek körbejárása önmagában kimerítő lenne, nemhogy az egész város átszelése.

Mennyivel élvezetesebb úgy utazni egy városban, hogy tudjuk, nem tévedünk el, mindenhova odaérünk időben, és olyan ismeretekre is szert tehetünk, amiket nem írnak le a turistakönyvek. És ehhez csak egy városnéző kisvonatra van szükség, hogy valóra váljon.

Vannak dolgok, amikről azt hisszük, csak a gyermekek számára élvezetesek, pedig felnőttként ugyanannyira élvezzük őket. Engedjen teret gyermeki énjének, és béreljen kisvonatot programjaihoz Egerben, Baján, Tatán, Győrött, Székesfehérváron vagy akár Vácon, és tegye színesebbé az időtöltést! Az élmény garantált!
Piczinke, a kisvonat

városnéző kisvonat 2004 óta üzemelnek Piczinke névre hallgató kisvonataink az ország számos nagyvárosában. Kisvonataink előnye, hogy könnyen, élvezettel ismerhetjük, illetve ismertethetjük meg gyermekeinkkel a városnézés, kirándulás élvezetét.

Piczinke kisvonataink megbízhatóan állnak az érdeklődők elé és szállítják őket hazánk gyönyörű városainak szebbnél-szebb pontjaira, miközben érdekes információkat tudhatunk meg nevezetességeinkről.

Kisvonataink segítségével kiléphetünk a mindennapok megszokott rutinjából, a kikapcsolódás tényleg feltölteni és pihentetni fog, nem pedig még jobban kimeríteni. Legyünk párunkkal, barátainkkal, családdal vagy osztállyal, biztosan remek szórakozást fog nyújtani a Piczinke kisvonaton eltöltött idő.

Ehhez a remek időtöltéshez nem kell mást tennie, mint kiválasztani következő úti célját Eger, Baja, Tata, Győr, Vác és Székesfehérvár közül, és felkeresni minket. Forduljon hozzánk bizalommal kérdéseivel, munkatársaink készséggel segítenek Önnek mindenben, hogy a városnézés igazán emlékezetes legyen!
Vigye el kisvonatozni gyermekét!

városnéző kisvonat Amit gyermekkorban átél az ember, az szép emlékként végig kíséri az egész életét, és örökre az emlékezetében marad. Ezért is nagyon fontos, hogy gyermekünket minél több helyre juttassuk el, és törekedjünk arra, hogy minél több mindent lásson és tapasztaljon meg élete során.

Kisvonatos városnézés - a tökéletes családi program
Egy kisvonatos városnézés során nem csak felejthetetlen élményeket szerez gyermekünk, de megismerheti a város különlegességeit és látványosságait is. Ez remek lehetőség arra, hogy tanítsunk őt az adott város történelméről, nevezetességeiről, így a későbbiekre nézve is előzetes tudással rendelkezhet majd, ami későbbi iskolai tanulmányai során is rendkívül jól jöhet, arról már nem is beszélve, hogy a kisvonatos városnézés egy remek lehetőség arra, hogy együtt legyen a család és közösen szórakozzon.

Kisvonatainkat számos helyre kérheti, például Egerbe, Vácra, Bajára és még sorolhatnánk. Amennyiben kisvonat bérlésén gondolkodik, hívjon minket elérhetőségeinken, és mi garantáljuk a felejthetetlen utazást az egész család számára!
Kalandra fel! Kisvonattal Egerben!

városnéző kisvonat Általában, amikor városnéző kisvonatokról beszélünk, lelki szemeink előtt gyerekek zsibongó tömege jelenik meg és az osztálykirándulások jutnak eszünkbe. Arra, hogy felnőttek ülnek a kisvonatokban, leszámítva azt az egy-két tanárt, aki a gyereket kíséri, senki nem gondol. Pedig a kisvonatozás nem korhatáros szórakozás! Próbálja ki!

Miért ne szerezhetne kedvesének feledhetetlen perceket azzal, hogy Eger nevezetességeit, az óvárost, a Minaretet, vagy Szépasszonyvölgyét, a Líceum - Secula Csillagvizsgálót a szokásostól eltérő módon, kisvasúton járják be? Gondoljon bele, az egri borvidék felfedezése is élménydúsabb lehet egy kisvasutas kirándulással.

Mindössze annyit kell tennie, hogy tájékozódik a részletekről weboldalunkon, ahol rendkívül kedvezményesen veheti igénybe szolgáltatásainkat. Érdeklődjön munkatársainknál, akik készséggel állnak rendelkezésére! Ha Egerben már sokszor jártak, tegyék próbára a tatai, bajai vagy győri kisvonat útvonalait! Engedjen egy napra az Önben lakozó gyermeknek, és lepje meg kedvesét!
Béreljen kisvonatot, tervezzen egyéni útvonalat!

városnéző kisvonat Lassan itt a jó idő és már lehet is elkezdeni tervezni az izgalmasabbnál-izgalmasabb nyári programokat. Legyen szó osztálykirándulásról vagy egy nagyobb baráti társaság közös pihenéséről, a városnéző kisvonat kiváló lehetőségeket kínál. Külön ajánljuk a nagyobb baráti társaságok számára a kisvonatok bérlését, hiszen így alkalom nyílik egyéni útvonal mentén megcsodálni egy-egy adott város nevezetességeit.

A városnéző kisvonat biztonságos és élvezetes kikapcsolódást nyújt mindenki számára, hiszen viszonylag lassú tempójának köszönhetően mindenki számára kellően elég idő nyílik a látványosságok megtekintésére. A bérbevételnek köszönhetően pedig Ön döntheti el, hogy mely helyekre is szeretne ellátogatni, esetleg hol szeretne elidőzni.

Ha egy örömteli élménynek szeretne részese lenni, akkor feltétlenül tekintse meg a honlapunkon feltüntetett elérhetőségeinket, hogy még idejében lefoglalja városnéző kisvonataink egyikét! Tervezze meg saját városnéző programját, és béreljen kisvonatot!
Kulturális felüdülésre vágyik? Látogasson el Győrbe!

Kulturális felüdülésre vágyik? Látogasson el Győrbe! Győr mindig is a magyar kulturális élet egyik fellegvárának számított. Hajdanán is pezsgő élet folyt ebben az építészeti mesterművekkel tarkított kis városban, mely napjainkra csak fokozódott. Ma már nem csak a kulturális, de a történelmi értékei is felbecsülhetetlenek. Igazi kuriózumnak számít végigjárni Győrt kisvonattal.

A győri kisvonatos kirándulás alkalmával megtekinthetjük az építészeti különlegességeket, a város nevezetességeit, a történelmi múltat idéző helyszíneket, és a modernizált városrészeket egyaránt. Komfortos környezetben ismerhetünk meg egy csodálatos várost, mely kulturális sajátosságain felül rengeteg programmal, múzeumokkal és rendezvényekkel büszkélkedhet.

Ha Ön is szeretné megismerni ezt a csodálatos helyet, forduljon hozzánk bizalommal, és járja be Győrt kisvonatunk segítségével! Ízlelje meg a helyi ízeket, érezze át a város atmoszféráját, és tapasztalja meg a hamisítatlan hangulatot, melyet Győr képvisel! Kérdés esetén állunk rendelkezésére elérhetőségeink bármelyikén!
A kultúra egy másik szemszögből

A kultúra egy másik szemszögből

Az embereknek időről-időre szükségük van a kultúrára, hiszen ők maguk teremtik azt. Őseink írták a történelmet, és ők hagyták utódul számunkra, hogy megismerve és értelmezve kövessük azt, vagy újjáértelmezzük, ha arra van szükség. A kultúra egy szubjektív dolog, ami számtalan módon értelmezhető, mondhatni ahány ember, annyi változata van. Szükség van arra, hogy olykor más perspektívából szemléljük a világot, és erre tökéletes megoldást kínál egy városnéző kisvonat.

Hogyan kapcsolódik a városnéző kisvonat a kultúrához? Mikor prospektussal a kezünkbe böngésszük a térképet és próbáljuk felkutatni az adott város nevezetességeit, gyakran nem is vesszük észre a lényeget, a környezetünket. Egy város kultúrája nem csak a nevezetességekben rejlik, hanem az ott élő emberekben, a légkörben, a mozzanatokban és a természetben. Egy városnéző kisvonatról szemlélődve lehetőségünk van mindezek felfedezésére és tanulmányozására.

A városnéző kisvonat lehetőséget biztosít arra, hogy a releváns dolgokat komfortos környezetből élvezhessük! Béreljen kisvonatot tőlünk, ha nem szeretne kompromisszumot kötni, ami az élményt illeti!
Hamarosan itt a tavasz, jön a kisvasút szezon!

Hamarosan itt a tavasz, jön a kisvasút szezon!

Zöldülnek és rügyeznek a fák, csicseregnek a madarak, előbukkannak a tavaszi virágok, és az idő is egyre melegebb lesz. A tavasz az év egyik legszebb évszaka, így a kora tavaszi városnézés egy-egy kellemes hétvégi napon nem maradhat ki!

Ezzel együtt újra beköszöntött a kisvonat bérlés szezon, melyet kicsik és nagyok egyaránt élveznek. A kisvonat remek lehetőséget nyújt, hogy a turisták újra a természetben töltsenek néhány kellemes órát, azt mégis kényelmesen tegyék.

Gondoskodjon róla Ön is, hogy a kikapcsolódások fő szenzációja a városnéző kisvonat legyen! A kisvasút nagyszerű lehetőséget kínál szervezett utazások, osztálykirándulások esetén, de akár nagyobb családok és baráti társaságok is remekül szórakozhatnak a kisvonatos városnézés során.

Tekintse meg a cégünk által kínált ajánlatokat, és döntsön a kisvonat bérlés mellett idén tavasszal is! Felmerülő kérdéseivel bátran vegye fel velünk a kapcsolatot, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére!
Válassza ki úti célját és rendelje meg kisvonatát egyszerűen!


TérképekTataEgerEvergreen Kft. | Kisvonat ügyintéző: Rada Tünde Tel.: 70/325-4179 | Ügyvezető: Zink Ferenc Telefon: 20/942-7934 |

Varosnezo-kisvonat.lap.hu | Szeged.lap.hu | Eger.lap.hu