Facebook
Google+
Twitter
@kisvonattata tweetjei
Pinterest
Youtube
Blogger
Flickr

 

 
Cégbemutató
Tevékenységek
 
Kisvonatok működtetése
Kisvonatok gyártása és bérbeadása
Építőipari generál kivitelezés
Vendéglátás
Esterházy udvar
Megrendelés
 
Jegyrendelés
Asztalfoglalás
Vélemény
Elérhetőség


Evergreen Kft.

Kisvonat ügyintéző:
Rada Tünde
Tel.: 70/325-4179

Ügyvezető: Zink Ferenc
Telefon: 20/942-7934

www.evergreenkft.hu
E-mail: kisvonat@kisvonatok.hu

 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - WebBusiness

 

Kisvonatok müködtetése és gyártása

Bemutatkozás

Cégünk 1997 októberében alakult családi vállalkozásként, 4 fővel, 3 millió Ft törzstőkével. Fő tevékenységünket az építőiparban kezdtük. Ma is vállaljuk épületek, családi házak, ipari létesítmények teljes körű kivitelezését a tervezéstől a kulcsrakész átadásig.

1998-tól tevékenységünket kibővítettük. Útjára indítottuk a cégünk által üzemeltetett olasz DOTTO és a német Tschu-Tschu gumikerekes, városnéző kisvonatokat, melyeknek első állomása Tata volt.

A következő évben saját beruházásként megépült Tata központjában 3 vendéglátóegységgel, 10 bérelhető üzlethelyiséggel, irodákkal, szolárium centerrel és bemutató teremmel az Esterházy udvar. Az udvarban lévő, középkori jelleget tükröző Zöld Lovag Étterem szívesen látja vendégül az arra járó látogatókat egy kis pihenésre, felüdülésre.

A kisvonatok működtetését a turisták részéről nagy tetszés övezte, így 2000-től újabb városokban helyeztünk üzembe vonatokat: Baján, Egerben, Tatán, és Székesfehérváron. Terveink között szerepelnek a vonatokkal további történelmi nagyvárosokban jelen lenni.

2004-ben cégünk megkezdte saját részre a "Piczinke" kisvonatok gyártását, pár hónap elteltével eladásra és bérbeadásra is.

Városaink szépségeit, nevezetességeit ismerje meg kényelmesen, a gumikerekes városnéző kisvonatainkkal utazva.

Várjuk szeretettel minden kedves utasunkat!


Ha kisvonatot szeretne rendelni, kérjük keressen minket elérhetőségeinken!Látogasson el új honlapunkra is!

Látogasson el új honlapunkra is! Városnézés, szórakozás és kényelem egyben? Egy kisvonat egyszerre elégíti ki ezeket az igényeket! Kisvonatok nem csak cégeknek, nagyobb vállalkozásoknak elérhetők, de akár egyedi alkalmakra is bérbe vehetők. Egy kisvonat remek szórakozás lehet a kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Tökéletes akár városnézésre, különféle rendezvényeken a résztvevők szórakoztatására, nagyobb gyerekzsúrokra, de akár esküvőre is a vendégek fuvarozására egyik helyszíntől a másikig.

Húsz éve működő cégünk kisvonatok gyártásával, értékesítésével, illetve bérbe adásával is foglalkozik. Honlapunkon további információkat olvashat szolgáltatásaink felől, de a kisvonatok iránti megnövekvő kereslet miatt, létrehoztuk a csak kisvonatok eladásával és bérbeadásával, valamint a rendszeresen induló járatainkkal foglalkozó honlapunkat. Ha bővebb információkat szeretne az általunk gyártott és forgalmazott kisvonatokkal kapcsolatban, akkor látogasson el vadonatúj weboldalunkra a www.kisvonatok.hu cím-re!
Evergreen Kft. | Kisvonat ügyintéző: Rada Tünde Tel.: 70/325-4179 | Ügyvezető: Zink Ferenc Telefon: 20/942-7934 |

Varosnezo-kisvonat.lap.hu | Szeged.lap.hu | Eger.lap.hu