Facebook
Google+
Twitter
@kisvonattata tweetjei
Pinterest
Youtube
Blogger
Flickr

 

 
Cégbemutató
Tevékenységek
 
Kisvonatok működtetése
Kisvonatok gyártása és bérbeadása
Építőipari generál kivitelezés
Vendéglátás
Esterházy udvar
Megrendelés
 
Jegyrendelés
Asztalfoglalás
Vélemény
Elérhetőség


Evergreen Kft.

Kisvonat ügyintéző:
Rada Tünde
Tel.: 70/325-4179

Ügyvezető: Zink Ferenc
Telefon: 20/942-7934

www.evergreenkft.hu
E-mail: kisvonat@kisvonatok.hu

 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - WebBusiness


 

Vendéglátás

Szeretne Tatán ünnepelni?

Az Esterházy udvarban számos lehetősége nyílik erre!

Sok magyarországi városhoz hasonlóan az utóbbi időben Tatán is fellendült a turizmus, ami csodás parkjainak, az Öreg-tónak és érdekes rendezvényeinek egyaránt köszönhető. Ha Tata közelében jár, mindenképp látogasson el az Esterházy udvarba és járja végig különleges vendéglátó helyeit.

Pletycafesec koktélbár Fiatalos hangulatának és modern megjelenésének köszönhetően kiválóan alkalmas legény- és lánybúcsúk lebonyolításához. Emellett kisebb születésnapok, csajos vagy baráti esték, találkozók, csapatépítők helyszínéül is szolgál. Látványos berendezéssel és pazar koktélokkal várnak minden látogatót.

Zöld Lovag Étterem Tökéletes helyszínt biztosít nagyobb szabású születésnapok, céges rendezvények, karácsonyi bulik vagy esküvők lebonyolításához. A hangulatot megalapozzák az ínycsiklandó fogások és a fenséges borok. Ezt udvarias kiszolgálással és a kedvező árakkal tetőzik.

Zöld Kakas Étterem Kisebb összejövetelek helyszínéül szolgálhat ez a családias hangulatú étterem, mely a házias ízek kedvelői számára kihagyhatatlan lehetőséget nyújt egy tatai látogatás során.

Ha Tatán szeretne rendezvényt szervezni, mindenképpen térjen be az Esterházy udvarba és érezze Ön is a kellemes hangulatot és a vendégszerető kiszolgálást.

Ha felkeltettük érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!


Tata néhány különleges látványossága

Tata az egyik legérdekesebb város az országban, ideális kikapcsolódás lehet bárkinek, különösen akkor, ha városnéző kisvonattal szeretnénk útra kelni!

Az aktív kikapcsolódásra vágyóknak a város golfklubja szerezhet örömet, de aki családdal látogat Tatára, annak sem kell lemondania az aktív időtöltésről. Okozzon felejthetetlen élményt gyermekeinek a tatai kalandpark bebarangolásával, ahol együtt élhetik át az izgalmakat, vagy ha vizes kalandokra vágyna, látogassanak el a központtól nem messze fekvő fürdőbe, ahol gyermekpancsolók, szauna, horgászati lehetőség várja a pihenésre és szórakozásra vágyókat. A természet szerelmeseinek csodás látványban lehet részük az Agostyáni Arborétum bebarangolása vagy a Fellner Jakab Kilátó felfedezése során.

Aki nem szeretné túrázásra adni a fejét, rengeteg szépséget találhat a város falain belül maradva is. Múzeumok, szobrok, templomok, vízimalmok vagy a híres Angolkert, melynek közepén a Cseke-tó, északi részén pedig a Műromok kínálnak felfedeznivalót. A város leghíresebb nevezetességei mégis az Öreg-vár és az Eszterházy kastély, mindkettő az Öreg tó partján, igazi gyöngyszemei a városnak.

Amennyiben saját szemével szeretné látni ezeket a csodás helyeket, vagy szívesen járná be kisvonattal a várost, keressen bennünket bátran!

városnéző kisvonat

Zöld Lovag Étterem
40 fős étterem, pincehelyiséggel 80 főig alkalmas rendezvények, esküvők helyszínéül, kisebb-nagyobb csoportok vendégül látására.

Cím: 2890 Tata, Ady u. 17. (Esterházy udvar)
Asztalfoglalás: 20/942-7934 Zink Ferenc, Sasvári József
E-mail: zinkf@t-online.hu


Vendéglátás

Koktélbár
Fiatalos környezet a Pletycafesec koktélbárban.

Cím: 2890 Tata, Ady u. 17. (Esterházy udvar)
Asztalfoglalás: 70/311-4909 Zink Krisztián
E-mail: pletycafesec@t-online.hu
Web: www.pletycafesec.hu

Vendéglátás

Vendéglátás

 

Zöld Kakas Étterem
Házias ízekkel, szíves vendéglátssal várjuk a Duna partján, Tata közelében.

Cím: 2544 Neszmély, Fő út 222.
Tel.: 20/942-7934 Zink Ferenc
E-mail: zinkk@t-online.hu

Vendéglátás

 

Esterházy udvar

3 vendéglátóegység, 10 bérelhető üzlethelyiség, irodák, szolárium center és bemutató terem található itt. Az üzlethelyiségek és irodák bérbe vehetők.

Cím: 2890 Tata, Ady u. 17.
Kapcsolattartó: Zink Ferenc 20/942-7934
E-mail: zinkfr@t-online.hu


Evergreen Kft. | Kisvonat ügyintéző: Rada Tünde Tel.: 70/325-4179 | Ügyvezető: Zink Ferenc Telefon: 20/942-7934 |

Varosnezo-kisvonat.lap.hu | Szeged.lap.hu | Eger.lap.hu